VRTIĆU NA RASTANKU

Vrtiću na rastanku pjevali su, danas, naši predškolci ispred roditelja i odgojitelja čija su srca bila ispunjena srećom, ponosom, a ujedno i tugom što djeca ipak napuštaju vrtić i kreću u nove životne izazove.

Nakon kratkog dječjeg predstavljanja, zapjevali su pjesmu DO,RE,MI i dokazali svima kako i solmizaciju znaju otpjevati. Uslijedila je dodjela diploma i malih poklona.

Program je, na trenutak, prekinuo jedan tata i s djecom poručio odgojiteljima „veliko hvala“ i uručio im mali znak pažnje, u ime svih roditelja, što ih je jako emotivno dirnulo.

Djeca su jedva čekala sami kraj priredbe zbog dvije pjesme: “Neopisivo“ i „Dalmacija“ gdje su se opustili i zaplesali sa svojim tetama uz podršku roditelja.

Ozračje je bilo ispunjeno toplinom, prijateljstvom, vjerom i ponosom.

Kao što je voditeljica s. Miranda i rekla, ovo nije rastanak, viđat ćemo se još i s većinom biti u kontaktu, a naše misli i molitve će ih pratiti uvijek.

Šesnaest  ovogodišnjih predškolaca, na jesen će sjesti u školske klupe, gdje ih čekaju novi izazovi, a mi se samo nadamo i vjerujemo da smo im postavili dobre odgojno-duhovne temelje koji će im dati snagu za „borbu“ i opstanak u svijetu različitosti.

Predškolci naši, neka vam je sa srećom i Bog vas blagoslovio!!!

Vaše tete.