Oproštaj predškolaca u Kaštel Lukšiću

U srijedu, 6. lipnja u 19 sati, u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Kaštel Lukšiću, predškolci dječjeg vrtića Jordanovac – podružnica Pčelica u Kaštel Lukšiću, euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik don Marijo Buljević, službeno su se oprostili od našeg vrtića u kojem su sretno i bezbrižno odrastali i boravili, oprostili su se i od bezbrižne igre i odgojiteljica. Svojim anđeoskim glasovima, djeca su uzveličala sv. Misu kojoj su prisustvovali brojni župljani te roditelji, bake i djedovi djece. Don Marijo je u svojoj propovijedi govorio o zahvalnosti.

Nakon euharistijskog slavlja slijedio je program oproštaj od predškolaca. Djeca su vrlo uspješno izvela recitacije Od danas postajem prvašić, Što smo naučili u vrtiću, Knjiga moj prijatelj, obogaćene pjesmama Pjevaj pjesmu novu, Lijepo plavo more, Prvašići, Dođi u Kaštela i Abeceda, koje su uvježbali sa odgojiteljicama.

Na samom je kraju programa sve prisutne pozdravila voditeljica vrtića s.Kruna Plazonić, koja je svim budućim prvašićima zaželjela sretan boravak u školskim klupama, imajući ma umu temeljne vrijednosti ljubavi i brižnosti jednih za druge.

U ime svih roditelja na kraju programa, nekoliko je majki zahvalilo odgojiteljicama, voditeljici i svim djelatnicima vrtića za svu brigu i ljubav koju su uložili u odgoju i odrastanju njihove djece.

Program je završio svečanom dodjelom potvrda o završenom Programu predškole.

Našim „Velišima“ i njihovim roditeljima Veliko hvala i neka ih u svemu prati Božji blagoslov.

s. Lucija Bilokapić