NARASTI DOBAR(RA)

Na kraju još jedne pedagoške godine, u četvrtak 25.6.2020., u Dječjem vrtiću Jordanovac održana je završna priredba ovogodišnjih predškolaca.

Ravnateljica s. Sanja prigodnim govorom uputila je dobrodošlicu roditeljima te izrazila zahvalnost svim odgojiteljima koji su svoje znanje utkali u odrastanje ovih predškolaca.

Prigodnim programom kroz pjesme i recitacije predškolci su izrekli važnost zajedništva te da su prijateljstvo i dobrota prave vrijednosti života.

Dobro dobrim uvijek vrati ali nikad nemoj na tom stati jer uvijek možeš više dati, za prijateljstvo se isplati. Naši najozbiljniji vrtićanci ovim nastupom osvrnuli su se na sve ono što su u vrtiću naučili i što ih sve još čeka…

Odgojiteljice su čestitale svojim mališanima, te im uručile zaslužene diplome koje će ih podsjećati na sretne i bezbrižne dane provedene u vrtiću.

Druženje djece, roditelja i odgojitelja nastavilo se  u veselom i vedrom raspoloženju nakon službenog dijela programa.

U petak su naši predškolci posjetili Zoo vrt i park Maksimir. Iako je kroz jutro padala kiša nismo gubili nadu da će se pojaviti sunce. I zaista na radost roditelja, odgojitelja, a posebno djece zasjalo je sunce i cijeli su dan uživali u promatranju životinja i ljepoti Maksimira.

Dragi naši predškolci, pamtite sretne dane, prijatelje i svoje tete tamo gdje ste nekad bili malo, sretno dijete!

 

Odgojiteljica: Karolina Nezić