DAJ NAM BOG ZDRAVLJE, K TOMU VESELJE

U utorak, 12. siječnja 2022. u vrtiću na brežuljku imali smo blagoslov djece, odgojitelja, djelatnika , odgojnih skupina u kojima djeca svakodnevno borave kao i cjelokupnog prostora  za potrebe vrtića.  Blagoslov je uz divnu suradnju s djecom imao fra Ivan Đuzel. Djeca su rado razgovarala s fra Ivanom, zajednički smo pjevali i molili u svojim odgojnim skupinama. Djeca su se sjetila i svojih prijatelja koji nisu u vrtiću u želji da ozdrave i da se opet zajedno igramo.

Uz prigodnu molitvu koju donosimo u cijelosti, molili smo blagoslov za naše obitelji, našu domovinu i cijeli svijet da nas zaštiti i čuva u novoj godini u kojoj priželjkujemo zdravlje, mir i radost.

„Gospodine Isuse Kriste, ti si malene koje su ti donosili i koji su k tebi dolazili grlio, stavljao ruke na njih i blagoslovio ih i rekao si: „Pustite malene k meni da dođu k meni i nemojte im braniti, jer takvima pripada kraljevstvo nebesko“ i „anđeli njihovi vazda gledaju lice njegove“. Pogledaj molimo, nevinost  ove djece, pobožnosti njihovih roditelja i odgojitelja i blagoslovi ih, da vazda napreduju u tvojoj milosti i milosrđu, tebe znaju, tebe ljube, tebe se boje i drže tvoje zapovijedi, te sretni dođu žuđenoj svrsi. Po tebi Spasitelju svijeta koji s Ocem i Duhom Svetim, živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen“.