Dobro zadržite, svake se sjene zla klonite

U organizaciji Povjerenstva za predškolski odgoj pri HRK, 24. i 25. ožujka 2017. god. u prostorijama samostana Franjevaca u Dubravi održan je stručni skup na temu „Komunikacija i interpersonalni odnosi“.

Iz DV Jordanovac nazočilo je 13 odgojitelja. S obzirom da je tema vječna, potrebna, životna, aktualna, a predavači zaista vrhunski kao i radionice vjerujem da će nam svima biti daljnja pomoć u osobnom i profesionalnom radu. Posebno nas je obogatilo predavanje Dobro zadržite, svake se sjene zla klonite. Sv. Pavao obraćajući se Solunjanima ujedno se obraća i nama, navještajući ljepotu i snagu dobrote koju trebamo odgajati u sebi odgajajući djecu koja su nam povjerena.

Ono što s radošću ističemo jest prikaz rada ostvarivanja zadaća GPP-a našeg vrtića. Vrijedni odgojitelji iz grupa Lopoči, Leptiri i Ptičice u suradnji s pedagogicom vrtića obradile su slikovnice Drvo ima srce; Najbogatiji vrabac na svijetu i Sebični div uz power point prezentaciju. Uz obilje sadržaja, materijala i prigodnih fotografija zaista smo bile sretne i ponosne što smo dale svoj doprinos. U prilog šaljemo Power ponit prezanitacije i uživajte!